SİNOP AYANCIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 - 2019 AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İLE İLGİLİ DUYURU

2016 - 2019 AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYONU İLE İLGİLİ DUYURU

     08.08.2016 tarihinde gerçekleştirilen ihale iptal edilmiş olup yeni ihale ilanı aşağıda belirtilmiştir.

 

BANKA PROMOSYONU İHALE KARARI ve İLANI

AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

 

Banka Promosyonu İhale Numarası

2016/1

1-Kurumun Adı

Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

A) Adresi

Yalı Mah. DR. Haşim Örnek Cad. No. 18 AYANCIK

B) Telefon ve Faks Numarası

TEL: 368 613 14 05       FAX: 368 613 14 69

C) Elektronik Posta Adresi

ayancik57@meb.gov.tr

2-İhale Konusu

Banka Promosyon İhalesi

3-İhale Usulü

4734 Sayılı İhale Kanuna Tabi Olmayan Kapalı Zarf ve Açık Artırma Usulü

4-Kurumdaki Çalışan Personel Sayısı

300 Kadrolu Personelin Maaş, Ekders ,Yolluk , Özlük ve Tüm Alacakları

5-Kurum Personelinin 2015 Yılı Yaklaşık Toplam Nakit Akışı

9.857.517,67 TL (Dokuzmilyon Sekizyüzelliyedibin  Beşyüzonyedi Türk Lirası Atmışyedi Kuruş)

6.Kurum Personelinin 2016 Ocak-Temmuz (Ek ders+Maaş+Ücretli Öğretmen) Ayı Nakit Akışı Toplamı

6.523.138,18 TL.

( Altımilyon Beşyüzyirmiüçbin Yüzotuzsekiz Türk Lirası Onsekiz Kuruş)

7-Promosyon İhalesi Toplantı Yeri

Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

8-Promosyon İhalesi Tarih ve Saati

Tarih : 11/08/2016     -     Saat:10:00  

 

Banka Promosyonu İhale Komisyonu 20/07/2016 Çarşamba günü saat 11:00 da yaptığı toplantıda, Banka Promosyon İhalesinde uygulanacak kriterler ve şartnameyi hazırlayarak; Yukarıda belirtilen tarih ve saatlerde promosyon ihalesi toplantısının yapılmasına, ihalenin 4734 sayılı kamu ihale kanununa tabi olmayan Kapalı Zarf ve Açık Artırma Usulü ile yapılmasına, Banka promosyonu ihale ilanı ve eklerinin kurumun internet adresinde yayınlanmasına, İlgili bankalara Banka Promosyon İhalesi Davet Mektubu verilmesine, karar vermiştir.

Banka Promosyon İhalesinde uygulanacak kriterler:

1-Banka Promosyon İhalesinde ekteki şartnamede belirtilen şartlar esas alınarak yapılacaktır.

2-Banka Promosyonu İhale Şartnamesi ilgili bankalara gönderilecektir.

3-Ekonomik açıdan en avantajlı teklif Kapalı zarf ve açık arttırma usulleri ile belirlenecektir.

4-Teklifler, en geç 11/08/2016 Perşembe  günü saat 10:00’a kadar İlçe Milli Eğitim Müdürü Odasında ihaleye katılacak banka yetkilileri tarafından kapalı zarf içerisinde getirilecek komisyon ve diğer banka yetkililerinin huzurunda açılan zarflardan, komisyonumuzca uygun görülen en yüksek teklif üzerinden, teklif verme sırasına göre Promosyon İhalesi açık artırma yöntemiyle belirlenecektir.

 

BANKA PROMOSYONU İHALE KOMİSYONU                                            

 

BAŞKAN

 

ÜYE

ÜYE

Murat ALTUNDAL

Veysel DEMİR

Murat ÇALIŞKAN

İlçe Milli Eğitim Müdürü

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü

Okul Müdürü

Harcama Yetkilisi

Gerçekleştirme Görevlisi

Eğitim Bir-Sen Sendikası Yetkilisi

Ek:

1-Banka Promosyonu İhale Şartnamesi

2-Banka Promosyon İhalesi Banka Yetkilisi Mektubu Örneği

3-Banka Promosyon İhalesi Teklif Mektubu Örneği                                                              

4-Banka Bilgi Formu

5-Nakit Akışı Tablosu

 

 

AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

  BANKA PROMOSYONU İHALE ŞARTNAMESİ

 

1-Kurumun Adı

Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

A) Adresi

Yalı Mah, Dr. Haşim Örnek Cad. No. 18 AYANCIK

B) Telefon ve Faks Numarası

TEL: 368 613 14 05       FAX: 368 613 14 69

C) Elektronik Posta Adresi

ayancik57@meb.gov.tr

2-İhale Konusu ve Kapsamı

Banka Promosyon İhalesi

3-İhale Usulü

4734 Sayılı İhale Kanuna Tabi Olmayan Kapalı Zarf ve Açık Artırma Usulü

4-Kurumdaki Çalışan Personel Sayısı

300 Kadrolu Personelin Maaş, Ekders ,Yolluk , Özlük,Öğrenci Bursları ve Tüm Alacakları

5-Kurum Personelinin 2015 Yılı        Yaklaşık Toplam Nakit Akışı

9.875.160,78 TL (Dokuzmilyon Sekizyüzyetmişbeşbin  Yüzatmış Türk Lirası Yetmişsekiz Kuruş)

6.Kurum Personelinin 2016 Ocak-Temmuz (Ek ders+Maaş+Ücretli Öğretmen) Ayı Nakit Akışı Toplamı

6.537.100,16 TL.

( Altımilyon Beşyüzotuzyedibin Yüz Türk Lirası OnaltıKuruş)

7-Promosyon İhalesinin Yapılacağı Yer

Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

8-Promosyon İhalesi Tarih ve Saati

Tarih: 11/08/2016  -     Saat:10:00  

 

A-GENEL ŞARTLAR

 

1. İhale, Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı  bulunan tüm okul ve kurumlarda görev yapan personelin maaş, ek ders, yolluk, sınav ücreti ve diğer her türlü ödemeyi kapsamaktadır.

 

2. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilgili birimlerinde 300 personel bulunmakta olup, Aylık (2015 yılı için) nakit akışının (maaş, ek ders, yolluk, sınav ücreti ve diğer tüm ödemeler dahil) 9.875.160,78 TL olarak gerçekleşmiştir. 

 

3. Anlaşmanın süresi sözleşme tarihinden itibaren 3 (Üç) yıl olup hiçbir yazışmaya gerek kalmaksızın 31.08.2019 saat 23:59 da sona erecektir. Promosyon miktarı her yılın 15 Ekiminde (2016-2017-2018) personel maaşları ile birlikte tek seferde personel hesaplarına ödenecektir.

 

4. İhale tekliflerinin, İlçe MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ personelinin yarıyıl ve yaz tatillerinde işlem yapma konusunda sıkıntı çekmeyeceği yaygın servis ağı bulunan bankalara verilmesi esas alınmıştır. Ancak bu şartı taşımayan bankalar ortak noktalardan ücretsiz yararlandırmayı taahhüt ettiği takdirde teklifleri değerlendirilecektir.

 

5. Kurumca; Personelin Maaş ödemeleri her aybaşından 2 (iki) iş günü önce Bankada bulunan Kurum/birim hesaplarına aktarılır. Banka bu ödemeleri memur olarak görevli personel için maaş hesaplarına her ayın 15 inin başladığı gece en geç saat 00:01’de, personelin kullanımına hazır hale getirir. Banka; Kurum personeline maaş haricinde yapılacak diğer ödemeleri (ek ders, fazla mesai, tedavi yardımı, sosyal yardım, yolluk, vb.) ise, banka listesinin bankaya ulaştırıldığı ve ödeme tutarının  banka hesabına geçtiği günü takip eden      2 gün içinde (48 saat içinde) personelin hesabına aktarılacaktır.

 

6. İhaleyi kazanan banka, personel sayısına göre  promosyon tutarının ilk taksitini 15 Ekim 2016 maaşları ile birlikte personelin maaş hesaplarına yatıracaktır.

 

7. Anlaşma yapılan banka; anlaşma süresince, ATM, ek kart ve kredi kartlarının verilmesi, yenilenmesi, değiştirilmesi, iptal edilmesi veya kullanılmasından dolayı, AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ personelinden yıllık kart ücreti ile internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya ATM aracılığıyla gerçekleştirilen havale ve EFT (1 günlük en az 50.000,00 TL Elli Bin Türk Lirası) işlemlerinden ve personelin bankadaki hesaplarından aylık veya yıllık hesap işletim ücreti, işlem masrafı, kart aidatı üyelik ücreti vb. hiçbir ücret talep etmeyecektir.

 

8. Anlaşma yapılan banka; Bankamatik cihazında oluşacak arıza ve para bitiminde, durumun bankaya bildirilmesinden itibaren en kısa zaman içerisinde mevcut duruma müdahale edip hizmetin devamını sağlamak konusunda azami özeni gösterecektir.

 

9. Anlaşma yapılan banka; maaş-özlük ve diğer ödemelerde haftanın her günü ve saatinde ATM’lerde yeterli miktarda para bulundurmak zorundadır.

 

10. Anlaşma yapılan banka; AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ personelinin bankacılık işlemlerini daha kolaylıkla yapabilmesi için yeterli sayıda ve nitelikte personel görevlendirecektir. Banka, her personelin isteği ve bilgisi halinde ek hesap ve fon hesabı açabilecektir.

 

11. Anlaşma yapılan banka personelin bireysel kredi taleplerini en uygun koşullarda karşılayacaktır.

 

12. Personel ve nakit akışındaki düşüşlerden dolayı kurum herhangi bir mesuliyet altına sokulamaz.

 

13.  Teklifler kişi başı 3 (Üç) yılı kapsayacak şekilde olacak ve  bu üç yıllık tutarın ödenmesi 3  eşit parça halınde her yılın Ekim 15 maaşı ile birlikte mevcut personel kadar verilecektir.

 

14.   Başbakanlığın ilgili genelgeleri uyarınca yapılacak banka maaş promosyon ihale süreci ve sözleşme aşamalarında; Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün aylıkların banka aracılığıyla ödenmesi genel tebliği bölümleri ve ilgili yasal düzenlemeler uygulanacaktır.

 

           

15. Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’nın 15/05/2014 tarih ve 1946247 sayılı Banka promosyonları ile ilgili yazısına istinaden; Banka, sözleşme imzalanmasından sonra Müdürlüğümüze açıktan veya naklen ataması yapılan ve ücretsiz izinden dönen personellerin promosyonlarını geriye kalan süre hesap edilerek ödeyecektir. Naklen atama ile Müdürlüğümüze göreve başlayan personel geldiği kurumda promosyon almış ve aldığı dönem bu protokolün geçerlilik süresi içinde bir tarihte bitiyorsa veya geldiği kurumda aldığı promosyonu sözleşme gereği olarak iade ettiyse (bu durumu belgelemesi koşuluyla) geriye kalan süre hesap edilerek ödenecektir.

 

16. Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’nın 15/05/2014 tarih ve 1946247 sayılı Banka promosyonları ile ilgili yazısına istinaden; Anlaşma yapılan banka sözleşme imzalanmasından sonra  çeşitli nedenlerle kurumdan ayrılan (tayin, ücretsiz izin, emeklilik, ölüm, istifa, müstafi sayılma v.b.) personelden peşin ödediği promosyon tutarını  geri istemeyecektir.

 

 

B- BANKANIN YÜKÜMLÜLÜĞÜ

 

1. Banka birimlerin personel maaşlarını her ayın 15’inde saat 00:01 itibarı ile personelin kendi hesabına otomatik olarak aktaracaktır.

2. Birimlerimizin ek ders ücreti ve diğer haklarından doğan ödemeleri ilgili maddede       (5.madde) belirtilen şekilde bekletmeden personel hesaplarına aktaracaktır.

3. Banka personele ilgili vadesiz mevduat hesabını otomatik olarak açacak ve her bir personel adına ücretsiz ATM kartı düzenleyerek teslim edecektir.

4. Banka personeli istekleri doğrultusunda ücretsiz olarak internet ve telefon bankacılığı hizmetlerinden faydalandıracak ve internet ve telefon bankacılığını kullanan personelin yapacağı her türlü işleminden her ne ad altında olursa olsun herhangi bir ücret almayacaktır

5. Personelimizin ilgili banka şubelerinden yapacak oldukları bankacılık işlemlerinde öncelik tanıyacak ve herhangi bir hizmet ücreti talep etmeyecektir.

6. Personelimizin ilgili banka şubesindeki hesabına ait yıllık hesap işletim ücreti almayacaktır.

7. Personelimizin isteği dışında vadesiz maaş hesabına ek olarak her ne isimde olursa olsun fon-yatırım hesabı KMH vs. açılmayacaktır.

8. Banka ATM lerinde personelin maaşı ne olursa olsun günlük nakit çekim limiti Bankanın Genel limiti ile aynı olacaktır.

9. Promosyon sözleşmesinden sonra hesap açma işlemleri kurumlara gönderilecek banka personelleri tarafından yapılacaktır.

10. ATM Kurumu, sarf edilen elektrik bedelleri, PTT hat kirası bedellerini ve arızaları sebebiyle doğacak tamir-tadilat giderleri banka tarafından ödenecektir.

11. Diğer ilçelerdeki okullardan veya kurumlardan ek ders ücreti karşılığı geçici olarak görevlendirilen personelin sözleşme yapılan bankada hesap açmaması halinde bu personelin farklı bankalarda bulunan hesaplarına okulun/kurumun havuz hesabında bulunan ek ders ücretlerinin herhangi bir masraf alınmadan EFT’si/Havalesi yapılacaktır.

12. Bankanın kullandığı bankacılık sisteminin elverdiği ölçüde maaş ve ücretlerin personel hesabına doğru ve hızlı bir şekilde aktarılmasını sağlamak amacıyla maaş ve ek- ders ücret listelerinin elektronik ortamda bankaya ulaşmasını sağlayacak yazılımların okul ve kurumlara ücretsiz olarak verilmesi.

 

C-TEKLİFLERİN DEĞERLENDİRİLME USULÜ

1. Banka promosyon ihalesi 4734 Sayılı Kanuna Tabi olmayan Kapalı Zarf Teklif Usulü ile yapılacaktır. Teklif zarfının üstünde, bankanın adı, adresi ve yetkili kişinin imzası bulunmalıdır. Şartnamede belirtilen saate kadar verilen teklifler sırasıyla açılacak ve teklif tutanağına kayıt edilecektir. Teklif mektubu bu şartnamede belirlenen usule uygun değil ise değerlendirmeye alınmayacaktır.

2. İhale saatinde istekliler tarafından sunulan belgeler kontrol edilecek ve teklife yetkili olduğunu gösteren belge ile teklif mektubunun bulunup bulunmadığı ihale komisyonunca incelenecektir. Belgeleri tam olan isteklilerin teklifleri hazır bulunan isteklilerin huzurunda alınış sırasına göre açıklanacak ve bütün bankaların katılacağı açık artırmaya geçilecektir. Komisyon, en yüksek teklifi veren en az iki banka arasında seçim yapmaya yetkilidir. İhale aynı gün mesai bitimine kadar sonuçlandırılarak açıklanacaktır. Komisyon ve istekli bankalar ihale sırasında görüşme yapabilmek için tur bitimlerinde ihaleye ara verebileceklerdir.

3. Üst Yönetici ve/veya Komisyon, banka promosyonuna ilişkin ihaleyi hiçbir gerekçe göstermeksizin yapıp yapmamaya, yapılmış olan ihaleyi iptal etmeye ve yinelemeye yetkilidir.

4.İhale üzerinde kalan istekli bankaya bu karar yazılı olarak bildirilecek ve sözleşmeye davet edilecektir. İstekli bankanın, bu davetin tebliğ tarihini izleyen 10 (on) gün içinde sözleşmeyi imzalaması şarttır. Sözleşme AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE imzalanacaktır. Sözleşmeden sonra yüklenici banka, sözleşmenin başlayacağı ilk güne kadar tüm işlemlerini hazır hale getirecektir.

5. Sözleşme imzalanan banka, sözleşme ve eklerinden doğan tüm kanuni yükümlülüklerin yerine getirilmesine ait her türlü vergi, KDV, resim ve harçları karşılamakla yükümlüdür.

 

 

D- CEZAİ HÜKÜMLER

1. İhale sonucunda promosyon ihalesini kazanan banka, protokol (sözleşme) imzalamaya yanaşmaması halinde, verdiği teklifin (ihale bedelinin) % 15’ine kadar ceza ödemeyi kabul eder.

2. Anlaşmalı banka, sözleşmedeki yükümlülüklerini yerine getirmediği takdirde; 1. ve 2. defa yazılı olarak uyarılır. 3. defa tekrarında ise sözleşme tek taraflı olarak feshedilir. Bu şartnamede belirtilen hususlar banka tarafından yerine getirilmediği takdirde banka herhangi bir hak talep edemez ve davacı olamaz.

3. Banka sözleşme ile üstlendiği işleri AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN yazılı izni olmaksızın tamamen veya kısmen bir başkasına devredemez. Devrettiği takdirde her türlü sorumluluğu bankaya ait olmak üzere AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ mahkemeden bir karar almaya, ihtar ve protesto çekmeye gerek kalmaksızın sözleşmeyi sona erdirir. Bu durumda Banka AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN herhangi bir hak talep edemez.

4. Anlaşmalı banka, bu şartnamede belirtilen şartları yerine getirmekle yükümlüdür.

5. İtilaf halinde Ayancık Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

 

İletişim ve Bilgi İçin:      0 368 613 14 05

                                                                  

 

 

BANKA PRNOMOSYON İHALE KOMİSYONU

                                                        

BAŞKAN

 

ÜYE

ÜYE

Murat ALTUNDAL

Veysel DEMİR

Murat ÇALIŞKAN

İlçe Milli Eğitim Müdürü

İlçe Milli Eğitim

Şube Müdürü

Okul Müdürü

Harcama Yetkilisi

Gerçekleştirme Görevlisi

Eğitim Bir-Sen Sendikası Yetkilisi

İMZA

İMZA

İMZA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

BANKA PROMOSYON İHALESİ BANKA YETKİLİSİ MEKTUBU

[bankanın adı]

 

                                                                                                                                 …./…/2016

Banka Promosyonu İhale Numarası

 

1-Bankanın Adı

 

A) Adresi

 

B) Telefon ve Faks Numarası

 

C) Elektronik Posta Adresi

 

D) Bağlı Olduğu Vergi Dairesi ve Vergi Nosu

 

2-İhale Konusu

 

3-İhale Usulü

 

4-Kurumdaki Çalışan Personel Sayısı

 

5-Promosyon İhalesi Tarih ve Saati

 

 

 

AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

BANKA PROMOSYONU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

 

1-……………………………………………………Bankasını temsil etmeye ve onun adına hareket etmeye tam yetkili olarak ve verilen tüm yeterlik şartlarını ve bilgilerini gözden geçirip tamamını anlayarak, Müdürlüğümüz Banka Promosyon ihalesine başvurmaktayız.

 

2-Aşağıdaki isim ve imzalar Bankamız adına hareket etmeye tam yetkilidirler. İmza sahipleri olarak bu başvurudaki taahhüt ve bilgilerin tam, gerçek ve her detayı ile doğru olduğunu bildiririz.

 

 

Sıra

Adı ve Soyadı

Bankadaki Görevi

İmzası

1.yetkili

 

2.yetkili

 

3.yetkili

 

 

 

 

 

Adı SOYADI

………….Bankası Yetkilisi

 

İmza

 

 

 

AYANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

BANKA PROMOSYON İHALESİ TEKLİF MEKTUBU

[bankanın adı]

 

                                                                                                                                 …./…./2016

Banka Promosyonu İhale Numarası

 

1-Bankanın Adı

 

A) Adresi

 

B) Telefon ve Faks Numarası

 

C) Elektronik Posta Adresi

 

D) Bağlı Olduğu Vergi Dairesi ve Vergi Nosu

 

2-İhale Konusu

 

3-İhale Usulü

 

4-Kurumdaki Çalışan Personel Sayısı

 

5-Promosyon İhalesi Tarih ve Saati

 

 

 

 

08/08/2016 Pazartesi günü saat 10:00 da ihalesi yapılacak olan Ayancık  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Banka Promosyon İhalesi işine ait şartname incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir. İhaleye ilişkin olarak aşağıda fiyatı içeren sunmuş olduğumuz teklifimizin kabulünü arz ederiz.

 

Banka Promosyonu olarak  Kişi Başı Bir defada Peşin ( 3 ) yıllık ödeme için …………….……… TL( …………………………………………..) ödemeyi kabul ve taahhüt ederiz.

 

Saygılarımla.

Adı SOYADI

………….Bankası Yetkilisi

İmza

 

 

BANKA BİLGİ FORMU

 

 

 

Bankamızın Yurtiçi Şube Sayısı ………’dır.

 

İlçe Merkezindeki ATM Sayısı ………’dır.

                                                                                                                      …../…../2016

                                                                                                         

Adı SOYADI

………….Bankası Yetkilisi

İmza

 

 

  

 

2015 YILI NAKİT AKIŞI TABLOSU

 

 

2015 YILI  YAKLAŞIK NAKİT AKIŞI TOPLAMI (01.01.2015/31.12.2015)

 

9.875.160,78 TL

 

 

 

2016 YILI OCAK-TEMMUZ AYI NAKİT AKIŞI TABLOSU

 

 

KURUM PERSONELİNİN 2016 OCAK-TEMMUZ (EK DERS+MAAŞ+ÜCRETLİ ÖĞRETMEN) AYI YAKLAŞIK NAKİT AKIŞI TOPLAMI

 

 

 

6.523.138,18 TL.

 

 

 

 

2015 YILI PERSONEL DEĞİŞİM ORANI

 

GİDEN PERSONEL SAYISI

GELEN PERSONEL SAYISI

 46

48

 

 

 

İhale ilanı dosyasını aşağıdaki linkten de indirebilirsiniz. 

/meb_iys_dosyalar/2016_08/09042508_ayancik_banka_promosyonu_yenilenen.doc

 

 

Dr. Haşim ÖRNEK cad. no18 AYANCIK - 0 (368) 613 1405

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.